Besplatni Web Hosting | Web Hosting | Registracija Domena | Supetar | Jeftinije Telefoniranje | Mikrotik Hrvatska | Croatia Holidays | Croatia Apartments
Lito godine gospodnje 2004.
E svitu moj doslo je vrime da obnovimo ovu nasu nesritnju stranicu. Lito je zavrsilo furesti se polako spremaju poc ca. Po plazama vise nema nikoga, nema vise staraca koji grintaju na malu dicu koja okolo skice i placu, nema ni onih prifinih ispituranih gospoja koje cuvaju kosu da se ne bi bokun stopila u more, a na nasu veliku zalost nema ni onih lipih cehinja i svabica na koje se domaci momci lipe ka prilipci i odma progovore ceski ili njemacki ka materinji jezik, a kad triba staroj gospoji pokazat di je turist biro onda ne znaju ni jednu jedinu ric.
Za nas lito je pocelo malo drukcije od ostalih lita. Sigurno se pitate kako to drukcije. E sad cu van sve lipo ispripovidit. Mi skupina pijanaca i probisvjeta uspili smo zavrsit skolu, doduse nismo svi ali oni koji nisu sad nece jos za par godina jer kazu da in nigdi nije prisa i da nije skola tica pa da ce utec. I maturirali smo za divno cudo neki uspjesno, neki malo manje uspjesno.
Neki su se odlucili poc studirat ne u zlatni Prag nego u nas zlatni Split. Jedino je Duje tio poc u Zagreb mrcit pinelma ali oni gori purgeri nisu znali pripoznat veliki talent nasega Duje i bidan ce morat pricekat jos koju godinu da se proslavi i da njegove slike pocnu vridit koji dinar. Oni koji nece vise u skulu oni ce pocet stogo radit evo npr. nas Marko se vec uvatija posla i kad ga god negdi zovete on ce van rec "ne mogu doc radin…", more on to kome drugome lagat vraga crnoga on radi samo lezi kuci deblja se i trosi cacine pare.
Ako je lito pocelo zericu drukcije nije proteklo nimalo neuobicajeno. Ko i svako drugo lito nismo se makli nigdi iz nasih Brela. A sta bi tribali igdi ic kad svi dolaze k nama od poznatih faca (npr. general Ante Gotovina kojega cili svit trazi a on se kupa u nasim Brelima, mogla bi nan dogodine doc i Carla Del Ponte) pa do onih anonimaca koji su cilu godinu sparali pare da bi mogli bar koji dan doc i uzivat u lipotama nasega maloga mista.
Mi smo svi marljivo radili da bi tin nasin gostima ode bilo puno lipo i da bi nan dosli opet dogodine. Uz sve sta nudi nase malo misto mi smo svojim gostima ponudili i ladno KARLOVACKO da i oni okuse najbolje hrvatsko pivo. E bas u uz to pivo smo i mi proveli mnoge neprospavane noci ovoga lita i mozda je bas to nase karlovacko krivo sta su Bikin i Luka zaspali na plazi i kad su se probudili nisu znali di su ni kako su tu dospili.
Uz ladno karlovacko smo popratili i najvece uspjehe hrvatskoga sporta - europsko prvenstvo u Portugalu (bilo je malo manje uspjesno) i medalje nasih olimpijaca iz Atene. Najvise nas je razveselila medalja (zlatna) nasih rukometasa. Zbog finala smo zanemarili i posa i sve druge obaveze samo da bi mogli gledat kako nasi gaze Njemce. Utakmica se gledala u hotelu Brela u sobi generale Jere i bas iz te sobe se orilo "Deutchland, Deutchland auf wiedersehen" i "Neka pati koga smeta..."!!!
A bili smo i na doceku olimpijaca u Splitu...
Sigurno se pitate ko je sad taj Jere. To van je jedan od zastitara koji su "radili" u Brelima. S zastitarima Jerom,Teom i s dvojicom krafnara (Zeko i Slavonac) koje svakako moramo spomenit smo se ludo zabavljali. Ili smo peceno na plazi, a i bili smo s njima u konobi di su i oni otkrili cari nase domace rakije (oni jos i dansa osjecaju posljedicete veceri), a i svidilo im se u konobi pa su odlucili na zimu donit jedno janje pa cemo ga okrenit!!!
Eto to bi vam uglavnom bilo to. Jos smo mi svasta radili ali nije bas za javnost a i ovaj tekst bi bio malo predug i dosadan (morate se znat s malin zadovoljit). Za kraj jos moramo spomenit neke nama drage ljude koji nisu s nama cilu godinu ali kad su u Brelima onda su i oni dio Drinking teama. To su: Mirna, Barbara, Kike, prijatelj Ibro, debeli slavonac Luka i posljednji ali ne i najmanje vazan, jedan jedini neponovljivi prvak Tvrtko (On iam veliku drobinu zato jer jede puno kolaca).